سرانه حق بیمه در ایران ۷۱۰ هزار تومان است
رییس کل بیمه مرکزی اعلام کر د: در سال گذشته ۵۹ هزار میلیارد تومان حق بیمه تولید شد و ضریب خسارت هم حدود ۸۹ درصد بوده است. البته در سطح جهان این ضریب بین ۶۰ تا ۶۵ درصد است .
وی تعداد بیمه نامه های صادر شده در سال ۹۸ را ۸۰ میلیون بیمه نامه اعلام کرد و افزود : در سال گذشته از ۲۵ میلیون خودروی فعال در کشور ۲۳ میلیون خودرو و از ۱۱ میلیون موتورسیکلت ، ۲ میلیون موتورسیکلت تحت پوشش بیمه نامه ثالث بودند .
رییس شورای عالی بیمه با اشاره به نرخ دیه ۳۳۰ میلیون تومانی برای ماه های غیر حرام و ۴۴۰ میلیون تومانی در ماه های حرام ، اظهار داشت : ضریب خسارت در رشته بیمه ثالث برای سال گذشته معادل ۱۰۹ درصد بود که امیدوار هستیم با تصویب قانون راننده محور شدن رانندگان در کمیسیون اجتماعی دولت ، این رقم کاهش یافته و سر و سامانی به وضعیت رانندگی خودرو و موتورسیکلت ها داده شود .
وی خاطرنشان کرد : در سال گذشته همچنین ۲۳ هزار زیان دیده مقصر یا معسر در بیمه ثالث را شناسایی کردیم و با همکاری صندوق تامین خسارت های بدنی مانع از زندانی شدن این افراد شدیم که اقدام بزرگی توسط صنعت بیمه در زمینه مسئولیت اجتماعی بود .در سال ۹۸ علاوه بر اینکه زیان خسارت دیده ها را پرداخت کردیم ، صندوق تامین خسارت های بدنی هم۱۵۰۰ میلیارد تومان هم به افراد معسر و مقصر پرداخت کرده است .
رییس کل بیمه مرکزی افراد تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان را ۱۳ میلیون نفر اعلام کرد و گفت : پرتفوی بیمه تکمیلی درمان در سال گذشته ۱۰ هزار میلیارد تومان بود و ما در این رشته نیز با مازاد پرداخت خسارت مواجه هستیم و ضریب خسارت در این رشته نیز باید کاهش یابد . همچنین افراد تحت پوشش بیمه های زندگی را ۲۴ میلیون نفر با سهم ۱۴.۷ درصدی از پرتفوی کل صنعت بیمه اعلام کرد .
رییس شورای عالی بیمه میزان ریسک های تحت پوشش در کشور را ۵۰۰ میلیارد دلار عنوان کرد و گفت : تقریبا تمامی پروژه ها و ریسک های کشور توسط شرکت های اتکایی و بیمه گر مستقیم و حتی بیمه مرکزی تحت پوشش قرار دارد و امیدوار هستیم با مدیریتی که انجام می دهیم ، مشکلی در این زمینه به وجود نیاید .
وی در ادامه درباره پرداخت هزینه های درمانی به بیماران کرونایی گفت : افرادی که دارای بیمه تکمیلی درمان یا بیمه زندگی هستند می توانند از پرداخت هزینه های درمانی خود استفاده کنند .
وی توضیح داد که تعداد زیادی از بیماران کرونایی در بیمارستان های دولتی بستری شده بودند که هزینه های آنها توسط این بیمارستان ها پرداخت شده و افرادی هم که به بیمارستان های خصوصی مراجعه کرده بودند ، هزینه هایشان توسط شرکت های بیمه گر پرداخت شده است .
رییس کل بیمه مرکزی درباره تاثیر کرونا بر صنعت بیمه نیز گفت : شیوع این ویروس باعث کاهش ۳ درصدی پرتفوی صنعت بیمه در سطح جهان شده و در ایران هم شاهد هستیم که درآمد از محل بیمه مسافرتی به دلیل کاهش چشمگیر سفرها به داخل یا خارج از کشور به صفر نزدیک شده است .
وی همچنین اعلام کرد که در اواخر سال گذشته صنعت بیمه برای کمک به وزارت بهداشت، ۴۶۰ میلیارد تومان سهم این وزارتخانه را از بیمه شخص ثالث به این وزارتخانه پرداخت کرد که این وزارتخانه هم آن را به بیمارستان ها پرداخت کرده است .
رییس کل بیمه مرکزی در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه برخی از شرکت های بیمه گر مطالبات خود را از شرکت های خودرو ساز در قالب سهام دریافت می کنند ، گفت : شرکت های خودرو سازی قبل از تحویل خودروهای صفر کیلومتر به خریداران ، این خودروها را بیمه ثالث کرده و حق بیمه آن را به طور نقدی از خریدار دریافت می کنند و باید این مبلغ را در اسرع وقت به شرکت های بیمه ای پرداخت کنند .
وی درباره کم بیمه گی صنایع در ایران خاطرنشان کرد : کم بیمه گی معنای عام دارد . موضوع این است که دارایی های موجود و محصولات بیمه ای خیلی تعمیم داده نشده یا تحت پوشش نباشند . همچنین بحث دیگر این است که برخی از واحدهای تجاری و مسکونی مبلغی که پرداخت می کنند ، کمتر از مبلغ واقعی باشد .
جهت صدور بیمه نامه با نمایندگی 6027 بیمه ایران با شماره 26404205 و 26404206 تماس حاصل فرمایید .